kosten Airco vullen - bijvullen in Amsterdam vanaf €65,-

Aanbieding hier, speciale acties daar, van zoveel NU voor maar zoveel……

De kosten voor het vullen van een airco die verschillen nogal. Hoe weet je nou of je niet te veel betaald en of het dan wel goed is.

Tja lees onze recente google reviews maar door en laat je door ons overtuigen met onze airco check die ALTIJD goedkoop is.

Kijk maar goed naar de airco bijvullen kosten bij Kwikfit, Euromaster, profile, Autobanden Schinkel, Airco service mijdrecht, Autotemp, Amcarservice, ze zijn allemaal duurder 😉

Kosten eerst omhoog en dan weer korting geven met een aanbieding? Nee daar doen wij niet aan. Airco vullen Amsterdam is gewoon altijd de voordeligste met haar airco servicebeurt tarief van 65 euro. (En alleen als je een hele grote airco hebt en we moeten meer dan 600 gram bijvullen (komt zelden voor) dan rekenen we daar 10 euro per 100 gram voor 😉)

Airco vullen is dus heel verstandig want elk jaar verliest de airco van je auto gemiddeld 10% aan koudemiddel! En dit koudemiddel is er niet alleen om te koelen maar dient ook als smeermiddel. Airco service beurten zijn er dus niet voor niets.

Airco’s in auto’s zijn niet onderhoudsvrij. Hoewel veel autobezitters dat vaak niet beseffen kan je dat dus veel geld kosten aan hoge airco reparatie kosten, vraag je garage maar wat een airco reparatie normaal kost, wat een hele nieuwe compressor kost inclusief het hele airco systeem doorspoelen en alles opnieuw er op zetten helemaal compleet…is niet goedkoop, dus beter voorkomen door jaarlijks even je airco te laten controleren, dat is uiteindelijk veel goedkoper.

Daarom ook het advies om de auto airco jaarlijks te checken en te laten onderhouden en bij te vullen. U kunt dit klusje natuurlijk bij de dealer laten doen, maar dat is vaak niet goedkoop en zelfs onnodig duur. Wij vullen professioneel en goedkoop uw auto airco tegen het zeer aantrekkelijke tarief van 65 euro.

Wees dus slim en loop geen risico op kapotte onderdelen en doe de airco check. Bel of whatsApp ons nu om een afspraak te maken op de Petroleumhavenweg 22 te Amsterdam. Of ga meteen naar de online agenda tool om uw airco bijvullen afspraak in te plannen!

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:00 t/m 17:00 uur.

Airco vullen gaat op ALTIJD op afspraak, deze maak je binnen 1 minuut hier online.

AFSPRAAK
INPLANNEN