Airco vullen is heel verstandig want elk jaar verliest de airco van je auto gemiddeld 10% aan koudemiddel! En dit koudemiddel is er niet alleen om te koelen maar dient ook als smeermiddel. Airco service beurten zijn er dus niet voor niets.

Veel autobezitters denken dat de airco in hun auto onderhoudsvrij is, dit is dus echt een misverstand en kan je veel geld aan een airco reparatie kosten, vraag maar eens aan de dealer wat een nieuwe compressor kost inclusief het hele airco systeem doorspoelen en alles opnieuw er op zetten helemaal compleet…

Daarom wordt aanbevolen om uw airco jaarlijks te laten onderhouden en bij te vullen. U kunt dit klusje natuurlijk bij de dealer laten doen, maar dat is vaak onnodig duur. Wij vullen professioneel uw auto airco tegen een zeer aantrekkelijk tarief van 75 euro. 

Wees dus slim en loop geen risico op kapotte onderdelen en check je airco. Bel ons nu om een afspraak te maken op de Petroleumhavenweg 22 te Amsterdam. Of ga meteen naar de online agenda tool om uw airco bijvullen afspraak in te plannen! Houd bij het plannen van de afspraak uw kenteken bij de hand, want dat zal worden gevraagd.

De meeste klanten kiezen voor de optie met extra UV-tracer-vloeistof, tegen een toeslag van 10 euro. Hiermee kunt u eventuele lekkages eenvoudig detecteren met behulp van een UV-bril en -lamp, wat kosten bespaart voor een lekdetectietest met speciale apparatuur.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 09:30 t/m 16:30 uur en alleen op afspraak en die heb je binnen 1 minuut gemaakt.

Plan meteen hier online je airco bijvullen afspraak in !!

Airco van elke auto bijvullen in Amsterdam!

Airco niet koud genoeg? Of is misschien uw auto airco stuk? 
Kom langs voor een gratis Airco Check!
Airco vullen Amsterdam vult airco's van bijna iedere auto in onze garage in het Amsterdams Havengebied op de Petroleumhavenweg 22 Unit 15 voor maar € 75,-.*
(*Bijna alle auto’s hebben minder dan 500 gram nodig maar als u een hele grote airco zou hebben en als die meer dan 500 gram koudemiddel nodig heeft, dan vragen wij €10,- extra per 100 gram)
AFSPRAAK
INPLANNEN